2021.04.22
Mit jelent a NAFHP?

Az elmúlt esztendőben, elsősorban a húsz éves tapasztalatunk alatt munkatársaink, vagy potenciális munkavállalóink részéről folyamatosan igényként és alapvető szükségletként megjelenő lakhatás megoldására fókuszálva alapítottuk meg a NAF Csoport kifejezetten erre a tevékenységi körre szakosodott debütánsát, a NAFHP-t.

Saját tulajdonú kertesházunk átalakítási és felújítási munkálatainak befejezéséhez közeledve, olyan összeszokott, egymást támogató, megbízható és rugalmas szakembercsapat csiszolódott össze, amely tagjai úgy érezték, hogy ebben a felállásban, morálban és ritmusban szeretnék a továbbiakban is végezni munkájukat. A Napra Forgó Ház elkészülte után, szabad kapacitásuk növekedésével egyenesen arányosan már – a szakterületeikbe vágó - külső megkeresések megoldása is felkerült tapasztalati palettájukra.

Megrendelőink, elégedettségi kérdőíveink kitöltése után, a következő értékeket jelölték meg különösen relevánsnak a team tagjaira és elvégzett munkájukra vonatkozóan:

kiváló ár-érték arány / a megbeszéltek szerinti, pontos kivitelezés / folyamatos tájékoztatás és azonnali diszponálás a megrendelői kérésekre, amennyiben azok kivitelezhetőek / rugalmasság / megbízhatóság.

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a kiszámíthatatlan gazdasági környezet ellenére belevágtunk e régóta tervezett tevékenységünkbe, reális áron otthont kínálunk a lakásbérleti piacon magukat hátrányos helyzetben érzőknek, illetve igény esetén méltányos feltételekkel lakhatást biztosítunk munkatársainknak.

Nagyon bízunk benne, hogy sokan találnak a NAFHP kreatív csapatának segítségével megoldást felújítási és/vagy átalakítási terveik kivitelezéséhez megfizethető feltételekkel és megbízható szakmai, valamint emberi hozzáállás mellett.

Referenciáik a www.nafhp.hu weboldalon tekinthetők meg.

Egyéb Hírek
2022.04.12

Nyolc igen

2022.03.11

Akklimatizálódunk...

2021.10.26

Társadalmilag hasznos vállalkozások

2021.08.16

Frissen, egészségesen, cukormentesen

2021.08.13

Készül tájékoztató filmünk 

2021.07.21

Megszületett...

2021.07.01

Ünnepelünk

2021.06.01

Vezetőségünket és tulajdonosi körünket érintő változások

2021.04.13

Köszönjük a bizalmat!