2021.04.22
Mit jelent a NAFHP?

Az elmúlt esztendőben, elsősorban a húsz éves tapasztalatunk alatt munkatársaink, vagy potenciális munkavállalóink részéről folyamatosan igényként és alapvető szükségletként megjelenő lakhatás megoldására fókuszálva alapítottuk meg a NAF Csoport kifejezetten erre a tevékenységi körre szakosodott debütánsát, a NAFHP-t.

Saját tulajdonú kertesházunk átalakítási és felújítási munkálatainak befejezéséhez közeledve, olyan összeszokott, egymást támogató, megbízható és rugalmas szakembercsapat csiszolódott össze, amely tagjai úgy érezték, hogy ebben a felállásban, morálban és ritmusban szeretnék a továbbiakban is végezni munkájukat. A Napra Forgó Ház elkészülte után, szabad kapacitásuk növekedésével egyenesen arányosan már – a szakterületeikbe vágó - külső megkeresések megoldása is felkerült tapasztalati palettájukra.

Megrendelőink, elégedettségi kérdőíveink kitöltése után, a következő értékeket jelölték meg különösen relevánsnak a team tagjaira és elvégzett munkájukra vonatkozóan:

kiváló ár-érték arány / a megbeszéltek szerinti, pontos kivitelezés / folyamatos tájékoztatás és azonnali diszponálás a megrendelői kérésekre, amennyiben azok kivitelezhetőek / rugalmasság / megbízhatóság.

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a kiszámíthatatlan gazdasági környezet ellenére belevágtunk e régóta tervezett tevékenységünkbe, reális áron otthont kínálunk a lakásbérleti piacon magukat hátrányos helyzetben érzőknek, illetve igény esetén méltányos feltételekkel lakhatást biztosítunk munkatársainknak.

Nagyon bízunk benne, hogy sokan találnak a NAFHP kreatív csapatának segítségével megoldást felújítási és/vagy átalakítási terveik kivitelezéséhez megfizethető feltételekkel és megbízható szakmai, valamint emberi hozzáállás mellett.

Referenciáik a www.nafhp.hu weboldalon tekinthetők meg.

Egyéb Hírek
2021.10.26

Társadalmilag hasznos vállalkozások

2021.08.16

Frissen, egészségesen, cukormentesen

2021.08.13

Készül tájékoztató filmünk 

2021.07.21

Megszületett...

2021.07.01

Ünnepelünk

2021.06.01

Vezetőségünket és tulajdonosi körünket érintő változások

2021.04.13

Köszönjük a bizalmat!

2021.03.22

Figyelünk munkatársainkra

2021.01.04

2021 van