2020.07.27
Új szolgáltatásaink magánszemélyek, álláskeresők részére

A stresszel szembeni eredményes fellépés = testi-lelki egészség. Jól működő pszichológiai immunrendszer = jó közérzet, elégedettség, magas pszichológiai jóllét. Az egészséges működés tudatos, irányított fejlesztésében, a fejlődésre való képesség kiépítésében mostantól személyes konzultáció keretében kérhet segítséget szakembereinktől.

https://naf.hu/urlap/fejlesztes/

Ezen túlmenően a tapasztalaink szerint másik, nagy érdeklődésre számot tartó   pálya(re)orientációs, pályaválasztási és karrier tanácsadással is állunk az egyéni támpontra vágyók rendelkezésére.

https://naf.hu/urlap/karrier-tanacsadas/

Fenti szolgáltatásaink igénybevételéhez kizárólag a honlapunkon található online jelentkezési lapjainkat szükséges kitölteni, és elküldeni számunkra.

További részleteket a https://naf.hu/maganszemelyeknek/ menüpontunk alatt olvashat.

Szakmai csapatunk várja szeretettel minden érdeklődő megkeresését!

Egyéb Hírek
2020.09.19

Smart Sweetie - Cukormentes édesség és kollégáink 15:10-től

https://smartsweetie.com/

2020.09.05

Esély, 2020. szeptember 5, 10:35, M1 tévécsatorna


2020.07.01

20 éves lett a Napra Forgó, azaz a NAF. Köszönjük minden Munkatársunknak és Partnerünknek, hogy megéltük ezt a két évtizedet töretlenül a nap felé fordulva.

A huszadik születésnapunk egyik gyertyája zrt-vé, másik pedig cégcsoporttá alakulásunk jelképe. A maradék 18 pedig azoké az EMBEREKÉ, MUNKATÁRSAKÉ, akik értünk, és akikkel együtt dolgozunk a kitűzött céljainkért!

2020.05.14

Saját készítésű arcmaszkok a Hajléktalan Ellátó Központ részére